Treningsløp i orientering Uke 34 – Munningslaustjønna

Det blir løp i på Solås Årstøl-kartet med normal start med brikke og bukker tirsdag 23/8 kl 18-19. Vi håper mange vil stille på løp innenfor gitt starttid. Løypene vil også ligge ute i Livelox resten av uka.
Løypelegger er Peder Møll og han stiller også med ferdige kart.
 
Veibeskrivelse
Parkering er ved Lillevannet mellom Solås og Svemland. Fra Skaue bru 1 km sør for Øyslebø følger man veien retning Eikså. Ved Eikså er det skiltet til Svemeland og etter ca 5 km langs denne veien får man Lillevannet på venstre side av veien. Her er det fint å parkere på tømmerplassen. Startposten ligger innover stien som avmerket på kartet.
 
Løypene er: Lang løype (3,5 km), Mellomløype (2,7 km) og Kort løype (1,0 km).
 
Resultater og sporing
Denne uken er det mulig med brikke, men treningsløypene er også tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 34):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2022
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 50 per gang.
 
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858