Treningsløp / Agderkarusellen Uke 21 – Fidjestøl

Denne uka arrangerte Marnardal IL kretsløp i Agderkarusellen på Fidjestøl.

Veibeskrivelse:
Løypa har start ved Fidjestøl på vestkanten av det nye o-kartet på Høyeheia.
https://www.google.com/maps/place/58%C2%B013'44.8%22N+7%C2%B035'33.7%22E/

Fra Øyslebø følges skilting fra Skaue bru ca 8km mot Nodeland og deretter venstre mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor det er parkering og målposten henger på hjørnet ved tømmerplassen. Startposten er ca 500 meter lenger oppover asfaltveien. Se kart for nøyaktig posisjon.

Veibeskrivelse fra Kristiansand:
Sving av i Brennåsen mot Laudal. Sving av på Nodeland mot Øyslebø. Følg hovedvei til du kommer til Høye og sving av mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor det er parkering og målposten henger på hjørnet ved tømmerplassen. Startposten er ca 500 meter lenger oppover asfaltveien. Se kart for nøyaktig posisjon.

Løyper
Distansene er: A-lang (4,9 km), A-kort (3,5 km), B-løype (2,6 km), C-løype (2,1 km). 
 
Resultater og sporing
Løypene er tilgjengelig i Livelox fra torsdag til søndag. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2022
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 50 per løp.
Deltakeravgift for enkeltløp (50) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858