Treningsløp Orientering Uke 18 – Myran

Denne uka er treningsløpet i fint innlandsterreng på Myran. Lars Peder Vaaje er løypelegger.

Denne sesongen vender vi tilbake til vårt opprinnelige format med treningsløp på tirsdager med start mellom 18 og 19. Her vil det bli løp med tidtaking og brikker. Men i tillegg beholder vi suksessen fra de siste årene med bruk av Livelox og lar løypene ligge ute resten av uka. Kartene vil bli publisert på nett så fort løpet er i gang.

Veibeskrivelse
Fra Øyslebø kjører man først til Bjelland og tar til høyre retning Hægeland rett før sentrum. På Tønnesland etter knappe fire kilometer tar man til venstre inn mot Roland og Myran skisenter. Før skisenteret tar dere opp Lislettveien til start.

Løyper
Distansene er: Lang løype (ca 4 km), Mellomløype (ca 2 km) og nybegynnerløype (ca 1 km).

Resultater og sporing
Det benyttes tidtaking med brikke under selve løpet på tirsdagskvelden, så ta med om du har. De som ikke har, kan låne gratis fra o-gruppa. Ved oppmøte på løp får du utdelt kart.

Løypene vil normalt være tilgjengelige i Livelox fra løpsstart tirsdag kl 18:00. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents 

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

Startavgifter 2022
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 50 per løp.
Deltakeravgift for enkeltløp (50) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858

Kart
Lang løype:

Mellomløype:

Nybegynnerløype er kun tilgjengelig under selve løpet på tirsdagen.