Treningsløype i orientering uke 19 – Røllend

Selv om været ble våtere utover i uka var det mange tok turen til det flotte terrenget rundt Dynestøl sist uke. Denne uka venter andre utfordringer ved Røllend i nordenden av Villeheia-kartet. Løypelegger John Øyslebø har lagt inn en tøff start på langløypa, så her går pulsen fort opp!
 
Vi minner om at Villeheia-kartet er fra 1984 og det har skjedd mye endringer i området vedr. traktorveier, stier, grøfting av myrer, etablering av plantefelt m.m., så dette må løperne må være oppmerksomme på. Disse endringene er ikke lagt inn på kartet.
 
Veibeskrivelse
Fra Øyslebø kjører man sørover Rv 455 og tar til venstre retning Eikså ved Skaue Bru. Deretter til høyre mot Eikså igjen etter en kilometer. Etter fire kilometer tar man til høyre inn mot Røkking i enden av vannet. Startposten ligger ved bygning noen hundre meter innover veien ved en krapp høyresving. Husk å parkere slik at ikke veien sperres. Fra Søgnesida tar man av E39 ved Lunde, deretter Repstadveien over mot Eikså.
 
Distansene er: Lang løype (3,4 km), Mellomløype (ca 2,3 km) og nybegynnerløype (ca 0,8 km). Målestokk er 1:7500 på de to lengste og 1:4000 på kortløypa. 

 
Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2021
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 
Deltakeravgift for enkeltløp (30) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858