Treningsløype i orientering uke 14 – Garveriet

Endelig er det klart for ny o-sesong! Og det første løpet som skal gå i uke 14 er tilgjengelig allerede nå i påska! Pandemien fortsetter å legge sine begrensninger på arrangementene, men vi fortsetter med suksessoppskriften fra i fjor og lar løypene ligge ut en ukes tid. Vi håper alle har fått trent godt i vinter, for årets første løype starter med en del stigning fra starten ved Garveriet rett sør for Øyslebø sentrum. Løypelegger er Kristen Bue og han melder om at postene skal være ganske greie å finne.

 
Veibeskrivelse
Starten er ved Garveriet, ca 1 km sør for Øyslebø ned langs Gamle Daleveien, på vestsiden av Mandalselva.
 
Løypene er: Lang løype (3,5 km), Mellomløype (2,5 km) og nybegynnerløype (0,8 km).
 
Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2021
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 
Deltakeravgift for enkeltløp (30) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858