Treningsløype i orientering uke 23 – Skjævesland Sag

Det er stadig økende interesse og var god deltakelse i løypene på Garveriet sist uke. Denne uka er vi i kjent terreng med start på Skjævesland Sag. Her er det også en fin runde i kortløypa også med god nærhet til sti / traktorvei langs hele løypa. Det kan være en flott anledning for nye løpere å prøve seg litt. Løypelegger er Frode Hodne.

Veibeskrivelse

Starten denne uka er på snuplassen ved Skjævesland Sag. Fra Øyslebø er det enklest å kjøre sørover og ta til venstre retning Nodeland ved Skaue bru. Herfra er det en drøy kilometer til kryss hvor man tar venstre mot Skjævesland og etter 100 meter ligger snuplassen til høyre før første hus.

Løypene er: Lang løype (3,9 km), Mellomløype (2,1 km) og nybegynnerløype (1,1 km).

Resultater og sporing
Retningslinjene fra NOF er i endring, men vi kjører foreløpig videre som vanlig, og det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.

Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 23):

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.