Treningsløype i orientering uke 17 – Uslandsheia

Treningsløype uke 17 – Uslandsheia Sesongens første løp ved Høye sag fikk veldig god deltagelse og mange forsøkte seg også i Livelox. Denne ukas treningsløype har start ved «Tores hytte» på Uslandsheia, helt nord på Skjæveslands-kartet. Denne uka ligger løypa ute mandag 20/4 til lørdag 25/4.
 


Veibeskrivelse
Løypa ligger i nord-enden av Skjæveslandskartet. Starten går «Tores hytte». Fra Øyslebø følges skilting fra Skaue bru ca 5km mot Nodeland og deretter venstre mot Surteland. Etter 1 kilometer er avkjørsel til venstre inn Gåslevannsveien. Dette er en bomvei, men bommen vil stå oppe denne uka. Det er altså mulig å kjøre helt frem til start og vi anbefaler parkering i høyre kan langs skogsbilveien fra bakketoppen og frem mot markeringen for start.
 
For de som kommer fra Nodeland kan skilting følges mot Øyslebø og deretter vil skiltet inn til høyre mot Surteland komme med 5 km igjen til Øyslebø.
 
Løypelegger denne uka er Stian Skjævesland og løypene er de vanlige: Lang løype (3,7 km), Mellomløype (2.7 km) og nybegynnerløype (1,1 km). Denne uka er løypa satt med vanlige postflagg.
 
Resultater og sporing
I henhold til retningslinjer fra NOF vil det ikke være tidtaking med brikke, men vi forsøker oss nå med å gjøre treningsløypene tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
 
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 17):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858