Øyslebø idrettsanlegg offisielt åpnet

Onsdag 1. september gikk startskuddet. Øyslebø idrettsanegg ble offisielt åpnet.

Mer enn 300 av kommuenens innbyggere fikk høre Marnardal skolekorps og ordførere Helge Sandåker ønske velkommen til offisiell åpning. Det ble gitt mengder av gratulasjoener til kommunen for satsingen på barn og unge som ligger i det flotte anlegget. Elevrådsrepresentanter fra skolen, Tor Ingvar Jerve fra friidrettskretsen, Kalle Glomsaker fra idrettsforbundet og Janne Wigemyr Johnsen fra idrettskretsenvar var blandt gratulantene. Det var også Tore Gill fra idrettsrådet og Magne Håland fra Marnardal IL.

Det var Kari Håland fra Arbeiderpartiet som fikk æren av "klippe" snora i det hun gikk først over mållinjen tett etterfulgt av Doris Håland og Inger Haraldstad. Tilsammen 9 kommunestyrerepresentanter stilte til stafett der vinneren fikk æren av å offisielt erklære banen for åpnet. Høyres Tor Johan Haugland var noen meter forran senterparties Jhon Øyslebø i det de vekslet med henholdsvis Arild Larsen og Torgeir Harestad på andre etappe. Forsprange ble spist opp i løpet av tideler og senterpartiet ledet klart ved siste veksling. Stafetten vikret avgjordt i det Arbeiderpartiets Rune Bruskeland sendte av sted spurtkanonen fra Bue. Partiet lå lenge bakerst til tross for rask start fra Bjørn Magne Ramsland men atter en gang viste partiet tyngde og Håland fosset inn til seier og jubel fra store og små.

 

Kaker og kaffe gikk ned på høykant samtidig med lokaloppgjøre på fotballbanen, 60 meterløp, kulestøt og lengdehopp.

Det er kommunens ansvar å bygg anlegget og idrettslagenes ansvar å fylle det med aktivitet, sa Kalle Glomsaker i sin tale. Det er en oppgave idrettslaget ser fram til å ta fatt på.