Treningsløype i orientering Uke 20 – Manneråk

Det blir ikke vanlig treningsløp denne uka på grunn av 17.mai, men det er lagt ut en treningsløype på Manneråk med lang- og mellomløype. Løypelegger er Stian Skjævesland.
Løypene kommer ut på Livelox i dag og vil ligge ute resten av uka.

Veibeskrivelse
Starten er ved snuplassen inn mot «Kjetils hytte». Fra Øyslebø følger man Rv. 455 ca 3 km og tar til venstre i krysset mot Spilling. Følg deretter veien 5 km til Manneråk og ta til høyre inn bomveien på «Krågemyrveien». Kjør denne til endes, ca 2 km. Da ser du startposten.

Løyper
Distansene er: Lang løype (3,9 km), Mellomløype (2,4 km). Det er ikke lagt nybegynnerløype denne uka.

Resultater og sporing
Det benyttes tidtaking med brikke under selve løpet på tirsdagskvelden, så ta med om du har. De som ikke har, kan låne gratis fra o-gruppa. Ved oppmøte på løp får du utdelt kart.

Løypene er tilgjengelig i Livelox fra mandag til søndag. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
Startavgifter 2022

O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 50 per løp.
Deltakeravgift for enkeltløp (50) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858

Kart: