Treningsløype i orientering uke 33 – Heddeland

Denne uka starter endelig høstsesongen i orientering! Tor Arne Nåstad har lagt ut en løype med start ved industriområdet på Heddeland. Merk at startposten for lang løype og mellomløype ligger langs stien oppe i lia, mens mål er nede på jordet.



Veibeskrivelse

Starten denne uka er på Heddeland industriområde. Fra Øyslebø er det kun 3 km nordover langs hovedveien og deretter inn til venstre ved skilting til Heddeland industriområde.

Løypene er: Lang løype (5,5 km), Mellomløype (2,9 km) og nybegynnerløype (0,8 km).



Resultater og sporing

Retningslinjene fra NOF er i endring, men vi kjører foreløpig videre som vanlig, og det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.

Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.



Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 33):

https://www.livelox.com/?tab=allEvents

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.



Startavgifter 2020

O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.



Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858