Agderkarusellen / Treningsløype Uke 21 – Fidjestøl

Denne uka er treningsløypene slått sammen med at MIL arrangerer Agderkarusellen. Løpet er derfor flyttet fra opprinnelig oppsett i MIL terminliste til kartet Høyeheia. Løypelegger er Stian Skjævesland.

Marnardal IL ønsker kretsens løpere velkommen til løp i Agderkarusellen. På grunn av koronasituasjonen tillates vi for øyeblikket ikke å arrangere normalt løp med deltagere fra andre kommuner, men løypene ligger ute hele uka og vi inviterer kretsens løpere til å ta turen på eget initiativ!

Veibeskrivelse
Løypa har start ved Fidjestøl på vestkanten av det nye o-kartet på Høyeheia. Fra Øyslebø følges skilting fra Skaue bru ca 8km mot Nodeland og deretter venstre mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor startposten henger på hjørnet ved tømmerplassen.

Veibeskrivelse fra Kristiansand er, sving av i Brennåsen mot Laudal. Sving av på Nodeland mot Øyslebø. Følg hovedvei til du kommer til Høye og sving av mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor startposten henger på hjørnet ved tømmerplassen.

Distansene er noe annerledes denne uka på grunn av at vi følger standardoppsettet for kretsløp.
A Lang 4,2 km | A Kort 2,6 km | B: 2,0 km | C: 1,8 km | N: 1,4 km

Målestokk er 1:7500, bortsett fra 1:5000 på nybegynnerløypa (N).

Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her:

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

Startavgifter 2021 (For medlemmer av Marnardal IL)
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp. Deltakeravgift for enkeltløp (30) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858

For deltakere som ikke er medlemmer av MIL er startavgiften kr 50,-.