Treningsløype i orientering uke 16 – Høye Sag

Velkommen til årets første treningsløype på nytt kart!
Selv om det blir en noe annerledes sesongstart i år gleder vi oss veldig til å komme i gang! Årets første treningsløype ligger nå ute. Det blir ikke felles opplegg på vanlige starttider på tirsdagene, men løypene vil ligge ute ca 5 dager (kan variere noe, men info vil komme til hvert løp). Denne uka ligger løypa ute mandag 13/4 til lørdag 18/4.

Veibeskrivelse
Løypa ligger i sør-enden av det nye o-kartet på Høyeheia. Starten går ved Høye Sag. Fra Øyslebø følges skilting fra Skaue bru ca 8km mot Nodeland og deretter venstre mot Finsådal. Etter 1 kilometer er avkjørsel til venstre inn mot Murtestean.
 
Løypelegger Ola Sløgedal har lagt ut de vanlige distansene: Lang løype (ca 4 km), Mellomløype (ca 2.5 km) og nybegynnerløype (ca 1 km).
Merk at denne løypa er lagt med merkebånd på postene og ikke vanlige postflagg.
 
Resultater og sporing
I henhold til retningslinjer fra NOF vil det ikke være tidtaking med brikke, men vi forsøker oss nå med å gjøre treningsløypene tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
 
Mer informasjon om hvordan dette gjøres kommer i eget innlegg her på gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 16):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents

Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858