Nytt system for medlemsregister og innkreving av kontingent

Informasjon til eksisterende medlemmer i MIL:

MIL har tatt i bruk nytt system for medlemsregister og innkreving av kontingent. Systemet heter "klubben online" og er levert av Norges idrettsforbund. En håper at innkreving av kontingent og kvaliteten på medlemslisten blir bedre med denne løsningen enn det som har vært tilfelle tidligere.

Alle kjente medlemmer er overført til nytt system. Man blir registrert med navn, adresse, kjønn og fødselsdato samt medlemstype.  Som medlem har du krav på å vite hva som er registret på deg. Ta kontakt med , tlf 97 11 67 77 hvis spørsmål.

For øyeblikket pågår kvalitetssikring av medlemslisten. Medlemskontinent blir sendt til alle medlemmene like etter påske 2012. Det legges ut melding på www.marnardalil.no når faktura er sendt. Hvis du ikke mottar faktura er du heller ikke registret som medlem. Innmeding skjer da via , tlf 97 11 67 77.

En gjør oppmerksom på at den tidligere rabattordningen "familiemedlemskap" er tatt bort. Årsaken er kort og godt at medlemsregisteret da blir enklere å administrere. For 2012 er medlemskontingenten som følger:

  • -Barn (0 – 5 år)           100 kr
  • -Ung (6 -17 år)            300 kr
  • -Voksen (18 år)            500 kr
  • -Støttemedlem             200 kr

 

Håkon Heddeland

Kasserer MIL