Høstsesongen er nå godt i gang og denne uka er det ny løype på Myran. Startsted er samme plass som treningsløypene i vårsesongen. Løypelegger denne uka er Per Ivar Vaaje.
Veibeskrivelse
Fra Øyslebø kjører man først til Bjelland og tar til høyre retning Hægeland rett før sentrum. På Tønnesland etter knappe fire kilometer tar man til venstre inn mot Roland og Myran skisenter. Før skisenteret tar dere opp Lislettveien til start.
 
Distansene er: Lang løype (4,2 km), Mellomløype (ca 2,1 km) og nybegynnerløype (ca 1 km). Målestokk er 1:7500 på de to lengste og 1:5000 på kortløypa. 
 
Resultater og sporing
I henhold til retningslinjer fra NOF vil det ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 35):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Myran Lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]3604 kB
Last ned denne filen (Myran Mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]3522 kB
Hovedsponsorer