Ryktene sier at forrige ukes løype i Øyslebøheia ble en tøff opplevelse for noen og enhver med utfordrende terreng og noen utfordrende poster innerst i langløypa. Denne uka er o-sirkuset tilbake på det nye kartet i Høyeheia med start ved Fidjestøl. Løypelegger er Arild Hetland.
Veibeskrivelse
Løypa har start ved Fidjestøl på vestkanten av det nye o-kartet på Høyeheia. Fra Øyslebø følges skilting fra Skaue bru ca 8km mot Nodeland og deretter venstre mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor startposten henger på hjørnet ved tømmerplassen.
 
Veibeskrivelse fra Kristiansand er, sving av i Brennåsen mot Laudal. Sving av på Nodeland mot Øyslebø. Følg hovedvei til du kommer til Høye og sving av mot Finsådal. Etter 3 kilometer kommer du til Fidjestøl hvor startposten henger på hjørnet ved tømmerplassen.
 
Distansene er: Lang løype (3,9 km), Mellomløype (ca 2,3 km) og nybegynnerløype (ca 1,3 km). Målestokk er 1:7500 på de to lengste og 1:5000 på kortløypa. 

Resultater og sporing
I henhold til retningslinjer fra NOF vil det ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 35):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Fidjestol - Lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]1821 kB
Last ned denne filen (Fidjestol - Mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]1757 kB
Last ned denne filen (Fidjestol - Nybegynner.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]1215 kB
Hovedsponsorer