Normalt sett pleier o-gruppa å ha en lang sommerferie, men i år legger vi ut et par sommerløyper som man kan løpe gjennom når det passer. Den første løypa er lagt ut med start ved Holtemonen mellom Skogen og Lauvslandsmoen. 
Veibeskrivelse
Løypa har start på vestkanten kartet Lauvslandsmoen-Skogen. Fra Øyslebø er det ca 5 km oppover dalen og deretter til høyre mot Finsådal. Følg veien 6 km og deretter venstre mot Lauvslandsmoen. Etter ca 2 km tar man inn en vei til en tømmerplass ved Holtemonen. Fra Lauvslandsmoen tar man av sørover mot Finsådal. Tømmerplassen kommer etter ca 1 km. Se o-kartet for eksakt plassering. Startposten vil være synlig når man kjører inn på plassen.

Det er lagt ut en løype på 3.5 km. 

Resultater og sporing
Treningsløypene er  tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.

Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til løpene våre finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents

Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.

Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.

Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Kart - Lang løype.pdf)Kart - Lang løype[ ]5899 kB
Hovedsponsorer