Denne første mai-uka er det klart for årets fjerde treningsløype. Lars Peder Vaaje har lagt ut løypa ved Myran i Bjelland og han melder om fantastisk skogsbunn og terreng! Løypa ligger ute frem til lørdag 9. mai.
Veibeskrivelse
Fra Øyslebø kjører man først til Bjelland og tar til høyre retning Hægeland rett før sentrum. På Tønnesland etter knappe fire kilometer tar man til venstre inn mot Roland og Myran skisenter. Herfra er det 4,5 kilometer til avkjørsel opp Lislettveien, like før skisenteret.
 
Det er traktorvei mellom post 5 og 6 og post 8 og 9 som ikke står på kartet . De blir bare kysset så de ha ingen innvirkning på veivalget . Hogstfeltet vest for post 6 er nå et grøntfelt. Ellers er bunnen og terrenget fantastisk nå . Start ved veien inn til hyttene til Alf Ola Haugland. Kjør til Tønnesland Ta av mot Myran skisenter . Før skisenteret tar dere opp Lislettveien til start.
 
OBS
- Vær litt nøye så ikke startpost forveksles med post 14 på lang løype.
- Det er opparbeidet traktorvei mellom post 5 og 6 og post 8 og 9 på lang løype som ikke står på kartet. Disse blir bare krysset så de har ingen innvirkning på veivalget.
- Hogstfeltet vest for post 6 er nå et grøntfelt.

Løypene er Lang løype (3,7 km), Mellomløype (2.0 km) og nybegynnerløype (0,8km). Løypene er lagt med vanlige postflagg.

Resultater og sporing
I henhold til retningslinjer fra NOF vil det ikke være tidtaking med brikke, men vi forsøker oss nå med å gjøre treningsløypene tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.

Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.

Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 19):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents

Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.

Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Myran 2020-05 Lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]3370 kB
Last ned denne filen (Myran 2020-05 Mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]3262 kB
Last ned denne filen (Myran 2020-05 Nybegynner.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]2461 kB
Hovedsponsorer