Det var stor deltagelse i forrige ukes løp i Høyeheia Det er kjempegøy å se at så mange finner veien ut i skogen og med det tørre været som har vært er det veldig fint i terrenget! Denne uken er det et nytt løp i fint område i vente. Løypelegger Øyvind Udø har lagt ut løyper ved Dynestøl, like sør for Finsland skole. Her er det tidvis fjellterreng og vel verdt en tur!
 
Veibeskrivelse
Fra Øyslebø kjører man nordover Rv 455 og en kilometer etter Laudal tar man høyre ved Kleveland bru inn på Rv 461. Følg veien drøye 5 kilometer og ta av til høyre mot Dynestøl ved Finsland skole. Startenposten henger ca 1 km fra krysset, like ved enden av Homevann.
 
Distansene er: Lang løype (4,9 km), Mellomløype (ca 2,9 km) og nybegynnerløype (ca 0,8 km). Målestokk er 1:7500 på de to lengste og 1:4000 på kortløypa. 

 
Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp. Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2021
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 
Deltakeravgift for enkeltløp (30) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Uke18_kort2.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]871 kB
Last ned denne filen (Uke18_lang2.pdf)Kart - Lang løype[ ]1546 kB
Last ned denne filen (Uke18_mellom2.pdf)Kart - Mellomløype[ ]1496 kB
Hovedsponsorer