Etter et løp i høytliggende myrområder ved Myran er det denne uka Høye som står for tur. Med fint o-terreng og et o-kart utgitt i fjor er alle muligheter til stede for å finne frem til nye poster. Løypelegger er Peder Møll.
 
Veibeskrivelse
Løypa har start mellom Høye og Fidjestøl på nye o-kartet på Høyeheia. Fra Øyslebø følges skilting fra Skaue bru ca 8km mot Nodeland og deretter venstre ved skilting mot Finsådal. Like etter stigningen opp bakken fra Høye kilometer kommer du til startposten.
 
Veibeskrivelse fra Kristiansand er, sving av i Brennåsen mot Laudal. Sving av på Nodeland mot Øyslebø. Følg hovedvei til du kommer til Høyevannet og sving deretter høyre ved skilting mot Finsådal. Like etter stigningen opp bakken fra Høye kilometer kommer du til startposten.
 
Distansene er: Lang løype (3,9 km), Mellomløype (ca 2,2 km) og nybegynnerløype (ca 0,9 km). Målestokk er 1:7500 på de to lengste og 1:5000 på kortløypa. 

 
Resultater og sporing

 Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her:
https://www.livelox.com/?tab=allEvents 

 Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2021
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 Deltakeravgift for enkeltløp (30) eller sesongkort (300) betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Hoye4_kort.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]1053 kB
Last ned denne filen (Hoye4_lang.pdf)Kart - Lang løype[ ]1588 kB
Last ned denne filen (Hoye4_mellom.pdf)Kart - Mellomløype[ ]1403 kB
Hovedsponsorer