Denne helgen har våre to skiskyttere deltatt på Norgesmesterskapet på Stormoegga stadion i Folldal. 

På fredagens fellesstart endte Torje på en 33.plass med fem bom på tyve skudd. Eirik fikk en sterk 18.plass med to bom. 
Lørdagen var det sprint på programmet. Det ble jevnt mellom guttene, Eirik kom på 25.plass og Torje på 28.plass, begge med to bom av totalt ti skudd. 
Lørdag gikk begge guttene på Agder sitt førstelag i klassen menn 17-22. Eirik gikk førsteetappen, mens Torje gikk den tredje etappen. Laget endte til slutt opp på en sterk 8.plass i en konkurranse med svært gode lag. Laget var foruten Torje og Eirik bestående av Ånon Flåta (Gjesdal IL) og Eivind Fjærbu (Froland IL). Alle er tilknyttet Sirdal ski. 

Vi gratulerer dere begge med en godt gjennomført helg, og ønsker dere lykke til videre i vinter!
Denne helgen deltok Eirik Nome og Torje Usland Dahl på norgescup på Dombås. Fredagen gikk guttene normal distanse, Torje gjorde en god figur og fikk en 19.plass med sine 3 bom av 20 skudd totalt. Eirik gikk inn til en 31.plass med 4 bom. 
På lørdagen var det sprint, det ble en tyngre dag for Torje som skjøt 4 bom og endte opp på en 42.plass. Eirik hadde en svært god dag på standplass og klarte seg med bare en bom på liggende skyting. Med fart på skiene endte han opp på en imponerende 15.plass! 
Søndag var det mix stafett, guttene gikk da på to forskjellige lag. Eirik hadde andre etappen, mens Torje hadde ansvaret på siste etappe for sitt lag. Eirik sitt lag endte opp på en 10.plass og Torje sitt lag hakk i hæl på en 12.plass. 

Norgesmesterskapet i år er på Vik 27.-29.mars! 

Skigruppen og idrettslaget ønsker de to guttene masse lykke til videre i sesongen :):):
Skigruppa har for tiden ingen faste treningstider. Det er mulig å få lånt rulleski for en periode for å teste om dette er en aktivitet som passer for deg. Kontaktinfo:
Mari Usland Dahl 907 64 860   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skigruppa arrangerer lysløperenn på mandager kl 18:00 på Øyslebø når det er snø.
De som ønsker kan være med på treningsøkter med våre skiskyttere i sommer! Se vedlegg for mer informasjon og datoer for treningsøkter :)

Vedlagt under finner dere resultater og bilder fra mastaløpet 2019! Vi i skigruppen en veldig glade for at så mange deltok og håper dere kommer igjen til neste år :) 

Torje Usland Dahl og Eirik Nome vil i sommer ha flere ulike treningsøkter som de som vil kan være med på :) 
For de som er intressert i sykkel og rulleskiøkter kan en avklare når og hvor med Torje. Det vil også bli løpe og styrkeøkter, datoer for disse treningene og informasjon kommer senere! Vedlegg:
Last ned denne filen (Bakkeløp til Masta - Resultat.pdf)Bakkeløp til Masta - Resultat.pdf[ ]13 kB
Last ned denne filen (IMG_1064 2.jpg)IMG_1064 2.jpg[ ]2062 kB
Last ned denne filen (IMG_1065.jpg)IMG_1065.jpg[ ]2116 kB
Last ned denne filen (IMG_1066.jpg)IMG_1066.jpg[ ]2543 kB
Last ned denne filen (start mastaløpet 19.JPG)start mastaløpet 19.JPG[ ]1360 kB
Skigruppen håper å se mange spreke på startstreken onsdag 5.juni! Les vedlegg for mer informasjon.
Vedlegg:
Last ned denne filen (Infoskriv mastaløpet 2019.pdf)Infoskriv mastaløpet 2019.pdf[ ]486 kB
Skigruppa arrangerer premieutdeling for alle som var med på lysløyperenn denne vinteren 1.april kl 18.00. Vi satser på oppholdsvær, da er vi på den nye aktivitetsparken rett med skolen. Hvis det skulle regne blir det i Aulaen. 
Noe mat og drikke vil bli servert.

Håper alle har mulighet til å komme :)Mari Usland Dahl
Erik Nome deltok denne helgen på NM og norgescup for juniorer på Toten. Helgen ble svært vellykket for Nome da han ble norgesmester på normalprogrammet. Eirik kapret en 8.plass på sprinten og fikk sølv sammen med Espen Uldal på øvelsen stafett duo. Eirik har virkelig imponert i sporet denne sesongen og i helgen viste Eirik hva som bor i han når han får full klaff på standplass.
Skigruppa gratulerer den nybakte norgesmester, det er en svært imponerende prestasjon i en sterk klasse. 


Torje Usland Dahl har desverre vært syk denne helgen og ikke deltatt.
Vi i skigruppen ønsker begge guttene lykke til resten av sesongen :)

Legger ved bilde fra helgens premieutdeling. 
Vedlegg:
Last ned denne filen (IMG_0779.jpg)IMG_0779.jpg[ ]224 kB
Resultatene av vinterens renn i lysløypa på Øyslebbø fremgår av vedlegg.
Torje Usland Dahl og Erik Nome har denne helgen konkurrert i NM på rulleski på Gautefall, og resultatene har vært svært gode! 

Lørdag var det sprint på programmet, Torje fikk der noen bom for mye på stå og endte opp med en 23.plass. Erik klarte en solid 9.plass tross noen bom på stå han også.

På fellestarten søndag slo guttene virkelig til, Erik med en 9.plass og Torje med en 9.plass! Vi er imponerte og stolte, dette lover godt for vinteren som kommer!Skigruppa gratulerer og ønsker dere lykke til videre i treningen mot vinterens mål :) 

Vedlegg:
Last ned denne filen (0.jpeg)0.jpeg[ ]84 kB
Last ned denne filen (unnamed.jpg)unnamed.jpg[ ]1094 kB
Hei!
Vi tror mange skiskyttere vil ha nytte av å vite at det arrangeres skiskytterskole i Holmenkollen siste del av høstferien. 
 
 
Skiskyttercamp i høstferien:
Holmenkollen Biathlon Camp arrangeres for første gang også i høstferien, onsdag 3. – lørdag 6. oktober.
Campen er et tilbud til utøvere i alderen 11-16 år, og treningsopplegget er tilpasset at rennsesongen da står for døren.
Det er begrenset antall plasser. Info og påmelding på www.holmenkollenbiathlon.no/program  . Påmeldingsfrist 25.august. Mvh
Skigruppa
Hei!

I år har vi i skigruppa tenkt at vi ikke vil kjøre rulleskitrening på torsdager. Men vi ønsker at alle som er intressert i å gå på rulleski skal få låne et par av oss, også kan vi starte opp treningen til neste høst om det skulle være mer interesse for det. Vi har flere rulleski til både junior og senior, så det er bare å låne i vei! Vi håper flere vil benytte seg av denne muligheten, rulleski er gøy og veldig god trening. 

Ta kontakt med Arne Erik Nome om interesse. 


Mari Usland Dahl
Hei:) 
Takk til alle store og små som møtte opp på mastaløpet i går. Vedlagt finner du resultatlister.

Mari 
Vedlegg:
Last ned denne filen (IMG_1952.pdf)IMG_1952.pdf[ ]2035 kB
Last ned denne filen (IMG_1953.pdf)IMG_1953.pdf[ ]1926 kB
Last ned denne filen (IMG_1954.pdf)IMG_1954.pdf[ ]1845 kB
Vi ønsker å invitere alle til Mastaløpet 6.juni!
All info finner du vedlagt.


Vell møtt!
Hilsen skigruppen :) 
Vedlegg:
Last ned denne filen (Bakkeløp Masta 2018.pdf)Bakkeløp Masta 2018.pdf[ ]1019 kB
Hei!
Om det er noen som har deltatt på lysløyperenn i år og ikke fikk med seg premieutdelingen 09.04 kan det hentes hos meg: Uslandsveien 111. Send melding for å avtale henting: 90764860.

Mari Usland Dahl :) 
Torje Usland Dahl har i dag deltatt i Senior NM på Lillehammer. Han sier seg greit fornøyd med 94.plass av 181 startende (med flere OL deltakere tilstede). Torje traff 9 av 10 blinker, noe som må sies å være svært godkjent!

Les artikkelen i Lindensnes:
https://www.l-a.no/sport/i/7lQmr4/Skadeforfulgte-Torje-stiller-i-NM---skal-satse-hardere-enn-noen-gang


Vedlegg:
Last ned denne filen (torje1.jpg)torje1.jpg[ ]147 kB
Hei alle sammen!
Vi i skigruppen vil takke alle store og små som har dukket opp på mandager på Øyslebø for å gå på ski i vinter. Hele seks skirenn har det blitt, det er lenge siden sist :) 
Ettersom påsken kommer nå var mandag 19.mars siste lysløyperenn i år! 

Det vil bli premieutdeling for både klubbmesterskapet og lysløyperennene mandag 9.april kl 18.00 i Aulaen. Enkel servering. 
Legger ved resultatlister fra vinterens renn
Søndag 4.mars 2018 er det klubbmesterskap og familiestafett på Myran skisenter. 

Les mer: Klubbmesterskap og...

Forholdene i lysløypa er nå så dårlige at det ikke blir noe skirenn mandag 29.januar 2018

Hver mandag kl 18.00 har vi på skirenn i lysløypa på Øyslebø - så lenge skiføret varer.
Vi håper flest mulig benytter anledningen til å få en fin og oppkvikkende kveldstur. Løpene er uhøytidelige og passer for alle - både store og små. Vi oppfordrer derfor også foreldrene om å ta med seg skiene.
For mer info se vedlegg:
 

Vedlegg:
Last ned denne filen (Info lysløyperenn.pdf)Info lysløyperenn.pdf[ ]304 kB
57 store og små deltok på årets Mastaløp, hvorav 31 løp på tid. Ingen dårlig deltakelse det relativt fuktige vær tatt i betraktning.
Her er resultatene:
Vedlegg:
Last ned denne filen (Resultat Mastaløpet 2017.pdf)Resultat Mastaløpet 2017.pdf[ ]17 kB

 
 Eirik Nome best i M-17                         Agders stafettlag i M 17-18 
                                                              Ånon Flåta,Gjerstad, Håvard Haugen,Sirdal, Tor Arild Aas, Birkenes og Eirik Nome, Marnardal

Torje Usland Dahl, Anders Usland og Eirik Nome var på junior-NM i skiskyting i Holmenkollen denne helga. Forholdene var krevende, med tett tåke og løs kunstsnø i sporet. Dette til tross ble det oppnådd gode resultater.


Fredag var det sprint med to skytinger. Her fikk Torje best resultat med en 14.plass, og kun en bom på sine 10 skudd. På lørdagens normaldistanse var det Eirik som gjorde det best med en flott 15.plass, og kun 3 bom på sine 20 skudd. 
På søndagens 4x4 stafett fikk Agders M 17-18 en flott 5.plass, kun 3.40 minutter bak vinnerlaget fra Buskerud. Eirik gikk ankeretappen og holdt plasseringen til tross for to strafferunder på liggskytingen. Torje gikk første etappen på Agders M 17-21, og dette laget havnet til slutt på en 14.plass, 6 minutter bak vinnerlaget fra Oslo Akershus. 

Hovedsponsorer