Kumpanjongene Sæbø og Nåstad har lagt ut denne ukens test med start ved Spillingkrysset helt i nordenden av Øyslebøheia. Som vanlig går høstsesongen i orientering forbi veldig fort, så nå gjelder det å kjenne sin besøkelsestid!
Veibeskrivelse
Starten denne uka er ved Spillingkrysset. Fra Øyslebø er det kun 2,5 km nordover langs hovedveien og deretter inn til venstre ved skilting til Spilling. Parkering inn til venstre ved bua, kun 20 meter inn i krysset. Her er også målposten. Herfra er det en kort spasertur langs traktorveien til start.
 
Løypene er: Lang løype (3,7 km), Mellomløype (2,0 km) og nybegynnerløype (1,0 km).
 
Resultater og sporing
Det vil ikke være tidtaking med brikke, men treningsløypene er tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 37):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Fint om de som ikke bruker noe sporing også melder ifra at de har gått løypa så vi får det med i statistikken.
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
 
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Kort løype - Spilling.pdf)Kart - Nybegynnerløype[ ]1856 kB
Last ned denne filen (Lang løype - Spilling.pdf)Kart - Lang løype[ ]1860 kB
Last ned denne filen (Mellomløype - Spilling.pdf)Kart - Mellomløype[ ]1860 kB
Hovedsponsorer