Etter en spesiell start på o-sesongen har vi nå kommet frem til vårsesongens siste løp, nemlig klubbmesterskapet på det nye kartet i Høyeheia. Dette løpet kjører vi som et normalt o-løp med start tirsdag 16. juni mellom kl 18 og 19. Det vil bli tidtaking og postregistrering ved hjelp av brikker , og kartet tas først frem etter start. Merk at start for løpet er på Fidjestøl.
Ettersom vi greit kan holde oss innenfor kravene for gruppestørrelser i arrangementer åpner vi opp for litt sosial prat etter løpet, men det vil ikke bli noen felles servering av mat og drikke fra o-gruppa. Vi oppfordrer alle deltakere til å ta med seg drikke og en matbit så har vi en liten sosial samling etter målgang.
 
De ukentlige treningsløypene har være en stor suksess for o-gruppa i denne spesielle sesongen, og vi har fortsatt med det til tross for at det nå er åpnet for mer eller mindre vanlige arrangementer fra Norges Orienteringsforbund. Vi har ikke bestemt hvordan det blir når høstsesongen starter, men vi kommer uansett til å fortsette med å la løypene ligge ute over en lengre periode med nedlasting av kart på nett og bruk av Livelox.
 
Denne ukas løyper vil bli offentliggjort på nett som treningsløyper på vanlig vis etter at klubbmesterskapet er avholdt, altså tirsdag kl. 19:00.
Hovedsponsorer