Det har vært bra med folk så langt i årets treningsløyper og aktiviteten er stor både på Livelox og o-gruppas Facebookside. Denne uka har vi forflyttet oss videre til Heddelandskartet med start på Bosoll. Kristen Bue er løypelegger og løypa ligger ute frem til lørdag 2/5.
  Veibeskrivelse
Bosoll ligger i nord-enden av Heddelandskartet. For å komme ditt kjører man først til Voan som er ca 1 kilometer nord for Marnardal Stasjon. Her er det avkjørsel mot Kaddan. Etter 1,5 kilometer på denne veien tar man venstre mot Homestad og etter 3 kilometer er starten ved Bosoll.
 
Løypene er Lang løype (3,5 km), Mellomløype (2.1 km) og nybegynnerløype (0,8km). Løypene er lagt med vanlige postflagg.
 
Resultater og sporing
I henhold til retningslinjer fra NOF vil det ikke være tidtaking med brikke, men vi forsøker oss nå med å gjøre treningsløypene tilgjengelige i Livelox. Her kan du registrere GPS-sporet ditt, enten fra pulsklokke eller ved hjelp av Livelox-appen til din mobiltelefon. Her vil du etter løpet er ferdig kunne sammenligne ditt løp og dine veivalg med andre som også har registrert sitt løp.
 
Mer informasjon om hvordan dette gjøres er publisert i et eget innlegg på Marnardal IL O-gruppa sin Facebook-side. Trenger du hjelp er det bare å spørre gruppa.
 
Linken til denne ukens løp finner du i listen her (uke 18):
https://www.livelox.com/?tab=allEvents
 
Startavgifter 2020
O-gruppa fortsetter med det vanlige tilbudet med sesongkort til medlemmer av MIL for kr 300 for alle løp. For de som ønsker å delta i enkeltløp koster det kr 30 per gang i løypeavgift i denne fasen hvor vi ikke kan arrangere fullverdige løp.
Deltakeravgift betales til O-gruppas VIPPS-konto: 516858
Vedlegg:
Last ned denne filen (Kort_3.pdf)Kart - nybegynnerløype[ ]1711 kB
Last ned denne filen (Lang_3.pdf)Kart - Lang løype[ ]2951 kB
Last ned denne filen (Mellom_3.pdf)Kart - Mellomløype[ ]2959 kB
Hovedsponsorer