Hver onsdag kl 20:00 har Line og Kari styrketrening, populært kalt crossfit, i eller ved Marnarhallen. Det er idrettslaget veldig taknemmelig for sendte derfor jentene på inspirasjonstur til Sirdal. Her følger reisebrevet:

I slutten av april var vi så heldige å få dra på jentecamp på Sirdal Høyfjellshotell. Det var Yngvar Andersen, kjent fra Pulv NRK, samt 9 andre flinke og motiverende instruktører som skulle guide oss gjennom helgen.

De tre dagene vi var der bestod for det meste i trening. Vi fikk prøve yoga, løping og løpsteknikk, fit-camp spesial, salsamix, kickboksing og meirtrening. Kjempe gøy å prøve så mye forskjellig, skjønt vi er eige om at timene med Yngvar og meirtrening er det som ligger våre hjerter nær. Meir trening er et konsept hvor all trening skjer utendørs hele året, dette skal spres i byer og bygder. Her fokuseres det på effektiv trening for alle. Man trener både kondisjon og styrke. Det er lagt opp til å bruke minst mulig utstyr, og holde øvelsene så enkle som mulig. Innimellom øktene fikk vi kost oss med supre foredrag  og god mat. Alt i alt en strålende helg med trening i både sol, regn og snø!

Disse dagene har gitt oss masse inspirasjon som vi håper å kunne bringe videre til dere andre i idrettslaget. Vi ønsker at treningen skal være både effektiv, uformell og ikke minst gøy! 

Hilsen Line og Kari
Hovedsponsorer